ZWANEN BETER AF DAN GEDETINEERDEN G E E N GELD VOOR DIEETVOEDING VOOR DIABETICI

Het was ramadan bij ons in de nieuwe wandeling, en ja hoor er werd goed gezorgd voor de heren die het nodig hadden.  Halal, en na zonsondergang  Ik ben diabeet, type 2, maar door ongezonde voeding, kreeg ik mijn bloedsuikerspiegel, ondanks medicatie, niet meer onder de 200, dat is de helft teveel.. Ik naar de dokter van wacht, met de vraag ‘aangepast diabetes dieet te mogen krijgen’  Niet langer suikerbroodjes, rijst, pasta, enz. kortom producten ‘te gezond’ Een normale aangepaste voeding voor diabetici.

NO WAY, was het antwoord van de dienstdoende geneesheer, te duur volgens de directeur, niet haalbaar binnen het budget…

Ik zag diezelfde avond in de nieuwsberichtgeving, zwanen, de witte van Brugge, die met zorg werden gevangen voor wat vervuiling in de  reien van Brugge,  het kan verkeren riep BREDERO !

Mr Geens, klopt dit nog altijd ?  Het is me wel zo effectief verteld ? Is er geen geld voor gezondheid en algemene zorg voor uw gedetineerden ?

Ik wend me even tot Mevr. Van De Vijver, die wel een woordje uitleg zal geven, aan de media .. Mr. Sempot, omschreef het in De Standaard, je weet wel die goede krant, als volgt, ‘grove leugens’ .

NO WAY is mijn stelling ECHT AAN HET GEBEUREN