KOEN GEENS KIEST VOOR POSTJE NIET VOOR EEN CHRISTENDEMOCRATISCHE HOUDING

EEN SIMPELE SOLDAAT SCHRIJFT HET AL VIER JAAR EN LANGER: MR.GEENS WE HEBBEN MEER ZORG NODIG  MR GEENS HEEFT ZELFS HET LEF NIET TE ANTWOORDEN  WANT HET GAAT OM EEN GEDETINEERDE     EEN WAARDELOOS PERSOON zou ik durven te stellen, want zo is het dat men je behandelt !!!!

Nu komt mr.Geens tot het besluit dat hij zijn werf ‘uitvoering individueel detentieplan’ in gang moet steken.. alleen er is nog geen geld voor, laat ons maar zeggen, het zoveelste ongeluk zal eerst dienen te gebeuren, alvorens er opnieuw iets zal veranderen ten gronde. Mr. Geens, wij blijven u persoonlijk verantwoordelijk vinden voor de drie doden van Luik, maar ook voor de zovele moorden waar mensen na 40 delicten (verkeer bvb) nog steeds jonge kinderen, en anderen, van de kant maaien. Neen uw medelijden na het gebeuren, is verre van serieus… Ja, u hebt geen tijd van lijden, want u komt professioneel terzake, dat is uw taak als minister. Maar uw  taak blijft beperkt tot wat hoogstaande professorentaal…  U boekte als charmeur succes bij een schare aanhangers, maar u was oorzaak van een verdere verzuring in de maatschappij, door niet toe te passen, wat al 13 jaar in de wet staat.. Wel ja, uw collega’s in de regering staan misschien niet allemaal op dezelfde lijn, en dat maakt het knap moeilijk. WEET JE WAT EEN CHRISTEN DEMOCRAAT DAN DOET:  DIE STAPT OP, de eer aan Uzelf houden, en niet gaan voor je postje.. Van wie vrees jij? , als onbesproken professor, van Mevr. C Van Cauter ?  Zullen we eens haar mond snoeren, en spreken over de praktijken van haar echtgenoot, Mr. De advocaat. Het is een schande dat dergelijke mensen in het parlement zitten, het is verder een schande dat jij niet de eer aan jezelf houdt, wat verwacht wordt van een Christen democraat, maar goed schijnheiligheid is al langer de boodschap van wat ooit ‘ons partij’ was.

 

Advertisements