ZAADJES WAANZIN !!!

Ferdinand Tierentyn, Gentse mosterd, wie kent het niet ? Wel wat straf maar lekker.  Maar waar haalt Ferdinand de mosterdzaadjes ? De eeuwige vraag. Ik heb ze me al vaak gesteld,en ik ben ook al dikwijls, met nieuwe waanzinnige ideeën voor de dag gekomen. Maar, ik ben een strever, en wil die ideeën ook omzetten tot draaiende acties.

Ik heb mijn ideeën dan ook omgevormd tot ‘zaadjes waanzin’, naar het voorbeeld van de mosterd. Want inderdaad, wat ik doe o.a, via mijn blogs, is mosterdzaadjes planten bij jullie allemaal. Pogen nieuwe ideeën, soms lijken ze waanzinnig, ingang te doen vinden.

Tja, ze zijn op zichzelf als waanzinnig te beschouwen, maar zijn het niet, in het geheel. Ze zijn de expressie van een dieper gevoel. Een gevoel dat als verlangen naar verandering kan omschreven worden. Alles draait daarrond.

Wat nu in  de B-detentiehuizen  plaats grijpt kan niet werken. En je kan het zo waanzinnig niet bedenken, maar alle nieuwe ideeën zijn welkom. Ik heb er recent nog eentje bijgemaakt, ‘intimiteitsdokter’, is er zo een. Maar lees dit alvast in een volgend artikel. Het doel van de titel is je wakker schudden, rond de ziekte huidhonger, een modern maatschappelijk fenomeen.

Heb je ondertussen prachtige voorstellen rond detentie, schrijf ons de waanzinnigste voorstellen, wij nemen ze op, of gebruiken ze als basismateriaal. Altijd welkom, met uw zaadjes waanzin.

 

 

 

Advertisements