WAAROM IK NIET MEER SCHREEF !

Vijf volle maanden is het geleden dat ik nog één letter op papier zette, en dit om weloverwogen redenen.  Niet omdat mijn pen leeg was, en niet omdat er geen gedachten meer waren. Neen, u kan tientallen redenen opzoeken, maar er is er maar één geldige, en dit is, IK MOCHT NIET MEER.. Ik verklaar me nader. Ik ben met name bezig met mijn procedure voor vervroegde vrijlating, en ik kreeg verschillende signalen dat in het belang van mijn dossier, niet wenselijk was, me nog langer bezig te houden met mijn ‘blog-verhaallijnen’. Ik was dan ook geschrokken, en het ontbrak me aan energie om dit te bestrijden. Nu zovele maanden later, en ondanks mijn goedgelovigheid stel ik vast dat niets zin heeft.  Justitie maalt gewoon verder de weg die het niet zou moeten gaan, en toen ik bovenaldien kortelings, het verwijt naar mijn kop kreeg van ‘aanhoudende beledigingen en arrogante opstelling’ in mijn gedrag, was het hek van de dam. Wat ik ‘arrogant’ en ‘beledigend’. Dat ik dwingend kon zijn, wanneer men me aanvalt, zeker, maar arrogant en of zomaar, dat nooit.  Mijn bijnaam bij velen is m.c. ‘t beertje, waarvoor het laatste staat voor mijn aaibaarheidsfactor.  Het is een schande, en een absoluut teken van mij niet kennen, voor hen die deze woorden over me schrijven. Pure leugens wil ik niet aanvaarden. DUS JA IK BLOG OPNIEUW. De tijd van het leven met gunsten is voorbij. De gedetineerde moet afdwingbare rechten krijgen, onder meer echte mensenrechten, en niet afhankelijk zijn van de ‘goodwill’ van… en wat als men op je gezicht niet kan kijken ! Sorry maar ik zal het blijven schrijven.

Advertisements