HET HEEFT ZIN !!!

Ik heb dikwijls met mezelf gevochten.  Je weet wel, daarboven in mijn arme hoofd, piekeren noemen ze dat.  Het heeft geen zin, het heeft wel zin..  Wie leest er ons, en wie doet er wat mee… Wel ik ben er uit.  HET HEEFT ZIN, want altijd zijn er mensen, hoe beperkt ook, die ons lezen  en er wat mee doen.. EUPHORIA, laat ons blij zijn, let’s go up. En het is tijdens mijn stilzwijgen dat alles naar boven is gekomen. De positieve gevolgen, ter plekke, aan al mijn schrijvens. Er ontstond niet alleen een positieve wind t o v mezelf, maar ook in het algemeen (zie ik heb een nieuwe lavabo). Ook in die periode werd ik meermaals aangesproken, maar Marc, je moet schrijven, je bent onze steun, aub doe verder….wij denken als u, we rekenen op u.. Verder werden kort voor de jaarwisseling, een tweetal van onze blogteksten, gebruikt in een theater productie, met als titel Sense in the City, of Ghent, wat dan terug wijst op het belang om verder de aandacht te blijven trekken op de onmenselijke situatie binnen de muren van een gevangenis…

Heel binnenkort verschijnen nog een aantal mooie titels, laat niet na ons te volgen

weldra on line,

Tarik Jadaoun, il Belgiki/IS Strijder.. Wat doen we met hem ?

Koen Geens en zijn directeurs zullen branden in de poel van vuur en zwavel (Openbaring 21 uit de bijbel)

Ik heb een nieuwe lavabo

De Blonde stoot is niet meer

Justitie administratie vol fouten

Koen Geens rechtse marjonet

Waarom ik niet meer schreef

Hoe ervaar ik mijn einde straf (7/7)

en nog veel meer zit er in onze pijplijn…

 

Stay on line, like us, deel ons, maak nieuwe vrienden