KOEN GEENS EN ZIJN DIRECTEURS ZULLEN BRANDEN IN DE POEL VAN VUUR EN ZWAVEL (Openbaring 21 )

De lafhartigen, de trouwelozen, de verdorvenen, de hoereerders, de tovenaars, de leugenaars, wie zijn ze ? Hen die het leed veroorzaken en zich berouwen, of hen ‘die mensonwaardige situaties’ in gang houden. Palas Athena, Griekse godin en heerseres, omschreef het al, wilde honden in een kooi steken levert geen gerechtigheid op. En andere filosofen, neem een mens zijn waardigheid af, en het worden beesten. Ik schreef het al eerder, de minister en zijn trawanten (uitvoerders) zouden beter zelf in de bak zitten, omdat ze even schuldig zijn, temeer daar ze als universitairen, in kennis zijn van.  Ook Christus heeft  het gezegd, niet hen die zonden doen, en vergeving vragen, maar hen die het in stand houden zullen branden in de hel.  Waarom kunnen ze dan toelaten, en verder doen zonder reageren.. Welja dan ben je mee schuldig aan.  (uit openbaring 21 v d bijbel)

Advertisements