We starten opnieuw ongelooflijk maar waar

Hoi lieve volger, lezer, van Port  To  Hell-o,

5 volle maanden liggen we stil, met de hoop van het zal ergens wel deugd doen… Moet ik een uitleg, ik denk het niet,  het zou ons veel te ver brengen.. Maar toen ik deze week in de krant van Open VLD volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter las in de krant HLN, dan was bij mij de maat vol. Het ging met name over de afkeuring van het systeem 7/7, waar ik onder meer van geniet. 94 % verloopt perfect, 6% zijn er problemen, en daarom is Mevr. ervan overtuigd dat het systeem niet deugd.

Lieve mensen,  open VLD is gewoonweg voor meer straffen, tegen wil van talloze wetenschappers, die overtuigd zijn, dat alleen ‘anders’ straffen de oplossing is. Ik kan hier een homerische discussie uitlokken, over alle voordelen die het te bieden heeft,onder meer aan mezelf, maar ook dat is nu zinloos… Ik wil gewoon zeggen dat de verse,en broodnodige zuurstof die ik kreeg door dit systeem, me de energie heeft gegeven om opnieuw op te starten. Iemand moet opkomen voor een verandering,  verbetering,  van ons strafsysteem, ten bate van de GANSE maatschappij. GEEN GEMAKKELIJKE TAAK, maar iemand moet het doen.. Ik wil, ondanks alles, de handschoen in de ring werpen. We zullen bij de regelmaat van de klok nieuwe titels op het net gooien.. Wat ik jullie allemaal vraag, ja ook jij, lezer, maak aub onze teksten viraal.  Het is echt belangrijk, ook voor jou. Zeg nooit, ik kan geen dader zijn ?? En als je zo denkt, dan ben ik me er bewust van dat je alles zal willen doen om de wijze van bestraffen ‘anders’ in te vullen. Zinvol in het belang van ‘iedereen’ Men heeft miljoenen veil om ‘vreemdelingen’ op te vangen, hun onze taal aan te leren, en terecht zou ik zeggen. Maar waar blijven de broodnodige centen voor een ‘moderne sociaal aangepast detentiebeleid’ Liever bommen smijten in Syrie, dan hier een goede ‘zorg’ organiseren…

Let op straks gaan we miljarden (200) investeren in nieuwe vliegtuigen voor oorlogje te voeren, no way, over ons lijk… Eerst de armen, de ouden, de zieken, de verslaafden, de gevangenen, deftig opvangen.. En als er dan geld genoeg is kunnen we verder praten…

NEEN DUS AAN 200 MILARD E  VOOR LEGERVLIEGTUIGEN

JA AAN ZORG OVERAL WAAR NODIG

ANDERS DE WITTE WOEDE

Lees ons verder in de toekomst, en aub maak ons VIRAAL

JUST DO IT