Waarom ik blog? 

Iedereen blogt, waarom ik dan niet ?
Ik had al gans mijn leven zoveel te vertellen, maar gebrek aan tijd ( werk ), en middelen ( internet ) waren oorzaak dat ik mijn mening niet kwijt kon. Wees gerust, ik schreef wel een en ander van me af, maar het was zakelijk. Nu, bij mijn verblijf in den bak, ontstond er een zee van vrije tijd, en dit schiep nieuwe mogelijkheden.

Mijn dochters adviseerden me om een blog te schrijven rond situaties met betrekking tot detentie. Port to hell-o blog was geboren. 

De blog is een gedifferentieerd verhaal, lukraak gebeurtenissen, verhalen, creatieve inbreng, standpunten, dit alles met een reflexie naar alles wat betrekking heeft met het gevangeniswezen. We gaan daar zeker mee door. Er is de laatste tijd een vernieuwde schwung ontstaan, en ook nieuwe medewerkers boden zich aan. 

Persoonlijk wil ik vanaf nu ook een soort dagboek schrijven over hoe ik zelf iedere dag ervaar, en wat ik tegenkom, gewoon om de debiliteit van het systeem in kaart te brengen.

U kan voortaan, bij regelmaat, hier een verslag over vinden, onder de titel : 
                  hell-o-365

 Je kan van alles zoeken in deze naam, maar het gaat kortweg over hell ( heel duidelijk ) -o ( hello, verwijzend naar sociaal contact ) en 365, dit is exact het aantal dagen dat ik vandaag in Gent verblijf, één jaar vol met spanningen, miserie, enorme stress… Maar we gaan niet alleen de hell beschrijven, maar ook de hemel.
Lees voortaan ons intiem dagboek telkens weer…