Hell-O 365 / 6 

Ik ken je niet bij naam. Ik zal je maar Mr. leven en laten leven noemen. Je moet zowat het ideale voorbeeld zijn van wat een cipier zou moeten zijn. Je spreekt me altijd vriendelijk aan met Mr. Doctoor.. en ja, we hebben je tijdens je verlof een tijdje moeten missen. 
Verlof ikke ? Geen verlof. Werken is voor mij verlof. Mooi zo, voor velen is komen werken een karwei, door jou voelen we ons met vakantie. En dat straal je ook uit. Terwijl sommigen het moeilijk hebben hun humeur weg te stoppen, kom jij open uit voor wie of wat je bent. Iemand die je correct aanspreekt, zal ook jij met respect behandelen.

Je ogen spreken boekdelen, maar je mond zwijgt. Je bent geen directeur, maar de wijn die je tapt uit je vaatje is van de beste kwaliteit. Jij bent ook een dodo, een stukje familie van de Marcs, een uitstervend ras. Mr. Leven en laten leven, bedankt voor je alles, voor je zijn.
Marc Den Dodo