Straf – straffer – gestraft 

MR. KOEN GEENS, 
MR. DE MINISTER VAN JUSTITIE, 
MR. DE PROFESSOR – ADVOCAAT, 

U komt zo aimabel over. De pastoor zou u de communie geven zonder te biechten. Natuurlijk zal bij u altijd de ratio het winnen op de emo.. maar als ratio dan zo belangrijk is, waarom dan niet in uw beleid ?

Wat is er al essentieel anders ( ik spreek niet over details ) dan bij uw opstart als Minister ? In 2014 was de basiswet 9 jaar oud, nu 11 jaar ( ja, er is iets anders, we zijn 2 jaar verder.. ) , maar de wet wordt nog steeds amper toegepast. 

Ieder bedrijf zal steeds peilen naar hoe zijn klanten de service van het bedrijf ervaren, om zichzelf te verbeteren. Uw administratie is slimmer dan dat, zij weten het allemaal beter, en u laat maar gebeuren ? 

U zal politiek afgerekend worden, niet uw administratie.. maar wiens zorg zal het zijn… Uw pensioen wenkt.. 

Kan u nog rustig slapen gaan ? U kent zeker Nigel Farage van UKIP, welnu , ik ben ook zo’n bonobo. Ik zal slechts rusten als straffen omgevormd worden in zorg… ik kan er ook niet van slapen, al dat ON-RECHT.

Marc Den Bonobo.