Koen Geens op De Afspraak, gemist! 

Ten tijde van Jean-Luc, de Stier ( De Haene ) was het verboden voor zijn politici, continu op TV te komen met hun niets-zeggend gezicht. De Haene is dood, en ook zijn gebruiken. Alle politici zijn als vliegen geworden, we moeten ze nu wegslaan uit de media.. maar één zaak hebben ze niet verleerd, ‘ de problemen oplossen als ze zich stellen ‘. Van een politieker zou je verwachten dat hij een visie heeft.. en zodoende problemen voorkomt.. maar, neen hoor ! Ook Justitie zit nog zo in elkaar.
Volharden in de boosheid, en voortdoen zoals we al 200 jaar doen.

Koen Geens, minister van Justitie, had een enorme kans, hij was op de afspraak van de 21e eeuw, maar hij heeft onze toekomst gemist. Mr. Geens kwam het in “de afspraak” op Canvas, even uitleggen over de Brexit en Europa… Tja, Koen, bent U nu Uw Europese carrière aan het voorbereiden ? Zou U niet beter bezig zijn met wat studiewerk rond het Belgisch Penitentiair beleid ? U zou er echt goed kunnen voor de dag mee komen… Blijven we kiezen voor oog om oog, tand om tand, voor straffen, of gaan we radicaal voor zorg ? Och ja, een gevangene mag niet stemmen ( kan niet stemmen ), dus quantité negligeable !

U heeft de afspraak met de toekomst gemist..