Hot Snaps

Soms stel je soms de vraag wat dit of dat onderwerp hier komt doen, “het heeft er helemaal niks mee te zien“. Welnu, het is de bedoeling om de aandacht van onze lezers te trekken op onderwerpen die van algemeen belang zijn en die het nieuws niet halen. Bijvoorbeeld het artikel over de verschillende karakters, Dirk De Wachter,… We proberen er wel op te letten dat onze lezers zich aangesproken voelen om meer info hierover te zoeken en lezen via andere media zoals Google en Wikipedia. Heb je zelf voorstellen ter zake, laat het ons weten. Ook een grotere bijdrage van jou is hartelijk welkom.

In eerdere artikels gaven we al tal van redenen waarom het goed is om dit platform en onze doelstellingen te ondersteunen. Doe nu een kleine bijdrage ( 5 – 10 – 20 – 50 euro) op de postrekening nr: 000-3611764-66.
Bedankt!!!

In bijlage nog twee artikels.

IMG_2887

IMG_2889