Celsius bis 

–  273 ° C.
Het absolute nulpunt. Nul is geen nul, men kan daar over discussiëren. Maar indien men tegen iemand de uitspraak doet : je bent een nul, dan is dat heel negatief. Mensen vinden dat erg. Maar wat als Justitie onder nul werkt ? Eerder dichter bij het absolute nulpunt. Hoe erg zou dat dan wel niet zijn.. But who cares .. Wie maakt zich zorgen om Justitie .. maar beseffen we wel dat dit over onszelf gaat… over jou, over haar, over ik, ja, ook over ik ! En dan komt het er wel op aan. Dan wordt het wel belangrijk. Wanneer men aan mijn ” ik ” raakt, wordt het kot te klein. Maar, ondanks dat het inderdaad over mijn IK gaat, doen we allemaal alsof onze neus aan het bloeden is. Ja, die gasten, eigen schuld – dikke bult. Lees ook ” Niemand pleegde een delict in volle vrijheid ” (Sam Harris ).