Kerstwens aan al onze lezers

Lang nadenken, twijfelen… en ja, ik nam de pen voor jullie allemaal. We kennen elkaar niet maar ik wil graag een tekstje sturen namens en voor een gevangene, die schrijvend mijn beste vriend is geworden. In de nazomer ben ik via deze site beginnen schrijven, en blijven schrijven. Zowel in goede als in moeilijke dagen. Onze visie over ‘mens zijn’ is één lijn, één kloppend hart! Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan, wat soms binnen de muren ver te zoeken is… Ik wens dit iedereen toe voor het komende jaar!

Waarschijnlijk is er hier en daar wat gelach van ongeloof, dit is een kerstwens die nooit zal uitkomen… Maar daar hebben jullie het mis. Weet je, menselijkheid begint bij jezelf. Beleefdheid, vertrouwen, respect, dagdagelijks een groet, een handdruk, een vriendelijke glimlach, een troostend woord.. Verspreid dit vanaf nu en zie wat het nieuwe jaar je brengt. En neen, je krijgt niet ineens een pak vrienden erbij. Maar jij als mens hebt de wereld verbetert, door met jezelf te beginnen en wat mooier kan mens wensen dan dat!

Giulia