De redactie op vakantie

Beste lezer,

Vanaf 17 juli tot en met 15 augustus gaat de redactie even in vakantiemodus. Na de vakantie komen we met een hele reeks nieuwe artikels. Ondermeer ons lang beloofde artikel over een gedetineerde op “death end row” in de Verenigde Staten komt er aan.

De oprichter van Port to Hell-O zit ondertussen in de gevangenis van Gent. Wij zullen jullie later meer nieuws brengen over zijn situatie. Een kaartje of een brief is ten allen tijde welkom! Nieuwe Wandeling 89, 9000 Gent tav. Marnic De Munck.

De gemotiveerde gevangenen, schrijvers en tekenaars, én hun vrienden/familie uit P.I. Beveren blijven ondertussen actief meewerken en ook gevangenen uit andere instellingen blijven gemotiveerd. Port to Hello-O zal blijven berichten de wereld insturen én groeien!  Ben je zelf geïnteresseerd om mee te werken, te schrijven, je verhaal te brengen, laat ons iets weten. Je kan mailen op porttohello@gmail.com. Verwacht niet meteen antwoord maar we proberen zo spoedig mogelijk iets te laten weten.

We willen iedereen hartelijk bedanken om onze blog te steunen en we wensen jullie warme en leuke zomerdagen!

De redactie