Hell-O 365 / een misser 

Sommige dagen loopt alles mis, en de woensdagen zijn voor mij zo van die topdagen. In de penitentiaire instelling ( ja, dus den bak ) gebeurt al niet zoveel op een dag. Maar wat zou moeten gebeuren loopt bijna altijd verkeerd af. Je kan het soms niet voor mogelijk houden. Vandaag gebeurden er bij mij 5 vreemde toestanden. Ik ga ze u niet aanhalen, want dan zijn we weg voor een krant vol, en, geloof me of niet, gewoon omdat het niet te geloven is.  Ik haal er ééntje uit : een tijdje terug liet ik een A.Z. versturen, alles volgens schema, dat is hier een ingewikkelde procedure. Bij afgifte van alle stukken ( helemaal volgens draaiboek ) verwittigde ik mondeling en schriftelijk de verantwoordelijke personen. 

Je kan het niet geloven, nu blijkt mijn brief verloren ! Navraag bij directie, met opnieuw 5 papieren, geeft als resultaat … de Directeur is in verlof.. ttz. niente, nada, geen respons. En wie wordt er scheef bekeken ? Ik, alleen omdat ik zaag… Weet je wat de cipier van wacht zomaar deze morgen tegen me zei : het zijn hier allemaal autisten… welnu ik voel met haar mee.