Aznavour – Cherbourg / Tour dag 2 

Rijmen en dichten – Calvados La Manche.
Ik kan het je niet vertellen, maar als ik niet tijdig post, is er geen verslag van dag 2. Inderdaad, als je dit zal lezen zijn we één week verder… en dan moet ik een dikke proficiat toewensen aan Erna en mijn dochter, die wonderen verrichten, om alles zo snel mogelijk te laten verlopen. In den bak wordt nog met postduiven gewerkt. Internet bestaat alleen in een droom.

Maar soms is het leuk, nieuws later nog even te herhalen… zo van.. weet je nog vorige zondag was… er… en ja, er was ook een overwinnaar, en die kennen jullie allemaal… voor mij is het nog een vraagteken. Ik hoop op Greg van Avermaet, of onze billenknijper Peter Sagan… Weet je, laat Peter maar lekker de vrouwtjes opjagen, ik geniet van mijn Calvados in La Manche. Frankrijk, ik hou van jou. Je maakt me gelukkig, santé…. hik…

Een natte droom … voor Marc Den dodo.