Dringende oproep! Papoe is stervende.. 

Papoe is stervende… 2,5 jaar bak hebben hem mentaal genekt. Ondanks zware medicatie, leeft papoe continu met bloeddrukken tussen de 20 en 24. Meer dan abnormaal. Oorzaak : een ganse reeks fenomenen te wijten aan een bak-situatie. Is de dood niet acuut ( wat wel kan ) dan volgt onherroepelijk schade op langere termijn. Papoe roept jullie op tot massale steun, en niet alleen maar een vriendelijk woord (dat is natuurlijk ook welkom) maar door massaal jullie FB vrienden op te roepen ons te volgen. Papoe wil zelfs een statement maken door euthanasie aan te vragen. Zijn leven nu is een onmenselijke marteling. Laten we dat gebeuren ? Wie wil er helpen, wie wil Papoe daadwerkelijk de zin geven om voor anderen op te komen, en zo zichzelf een doel te geven, en nog wat geluk te kennen…. Ditmaal mag en kan je dit niet naast je neerleggen. Verspreid deze boodschap, en laat al je vrienden onze FB-pagina liken als teken van steun. 

VRAAG PAPOE BIJ ONS TE BLIJVEN !
NU DOEN – NIET MORGEN.
5 minuten van je tijd maken het verschil voor één leven.
Jij bent belangrijk voor PAPOE .