Ik wil een hond… 

Dat ik zwaar depressief ben, hoef ik jullie niet te zeggen. De reden hiervoor, dien ik ook al niet meer aan te halen.. Maar wat is de oplossing ? Voor mij eenvoudig : het systeem veranderen, radicaal.. maar de geesten zijn nog niet rijp. Er zijn alleen maar nep-oplossingen, hulpmiddeltjes die de pijn verzachten, maar essentieel het probleem niet oplossen. Er is therapie, antidepressiva, mindfulness, A.C.T. ( acceptance and commitment therapy ), enz… Maar er nu ook ” een hond “. Ja, echt bewezen via wetenschappelijke studie, maar van al die wetenschappelijke kennis, heeft men bij Justitie geen kaas gegeten. Dus ja, blogger, vergeet je hond, vergeet je genezing.. vergeet de wettelijk verplichte normalisering.. ga maar lekker wegkwijnen in je hoekje.. ja, ga maar dood… wij hebben je in elk geval niet nodig.
IK WIL EEN CHIHUAHUA !!