De zomer wordt heet op Port-to-Hell-o

Deze zomer brengen we je nieuwe teksten en verhalen o.a. over Luc Hello: het alziend oog, Will T.: oervlaams, Prof. Rik T.: de filosoof der filosofen, American Rapper: Top of the Bill en nog heel veel meer! Inviteer nu al je Facebook vrienden om volger te worden. Op naar 50 000 vieuws voor een broeiende herfst. Lees ook onder de blakende zon Port to Hello: Ibiza, Marbella, Nice, Bodrum, Sharm El Sheik, Rome, Parijs,… Here we come!

De grote vakantie staat voor de deur. Wil je naast ontspannen ook wat lezen dan raden we graag het boek “Ex-gangster” van Steven Snauwaert aan. Hij belicht de onderwereld, op vlucht naar Spanje, de isoleercel, de ontsnapping van Sekaki uit Brugge per helikopter en nog veel meer. Geschreven door iemand die het allemaal meemaakte, recht uit zijn buikgevoel. Je zal het aan één stuk doorlezen (225 pagina’s ). Een echte aanrader! Info http://www.borgerhoff-lamberigts.be